Jaga artiklit sõbraga

tasuta veebinar

ChatGPT koolitus:
tulemused turunduses ja teeninduses

Vaata ChatGPT koolitust, kus õpid AI-rakendust oma töös kasutama. Kuidas ChatGPT aitab sisu kiiremini ja odavamalt luua ning vähendada turundus- ja teeninduskulusid, parandades samal ajal töö kvaliteeti? Kuidas tehisintellekt võib mõjutada peaga töötavate inimeste tulevikku? Vaata lähemalt...
 

interestingMis on pealkirja järel teine kõige olulisem osa sinu blogiposti/artikli juures?

Kujuta ette, et sa kirjutad oma postitusele rokkiva pealkirja, mis äratab inimestes huvi, aga kuna sissejuhatus ei suuda lugejaid haarata, lahkuvad nad su lehelt. Lõpeta oma konkurentide edukamaks tegemine!

Siin on 5 meetodit, kuidas oma lugejat haarata ja panna nad ka kaasa mõtlema.

1. Esita huvitav/retooriline küsimus

Alustades oma postitust küsimusega, tõstatad huvi ja paned lugeja mõtlema. See on omamoodi aktiivne osalus, mida kasutatakse näiteks avalikel konverentsidel. Mitu inimest tõstab käe, kui sa küsid: “Kes teist kasutab Facebooki?”

2. Esita anekdoot või tsitaat

Anekdoodid on lühidad ja humoorikad jutud, mis esitavad sinu postituse põhiidee. Ning kui sul on võtta mõjukalt autorilt tsitaat oma blogiposti kohta – tuld!

3. Pane lugeja midagi ettekujutama

Üks tugevamaid meetodeid, mida sa saad lugeja sidumiseks teha, on panna ta ette kujutama midagi sinu öeldut. See on suurepärane viis lugejate haaramiseks kuna ta peab kasutama oma fantaasiat ning kaasa mõtlema. Alusta oma lauset näiteks väljendiga “Kujuta ette, et” või “Kas sa oled mõelnud, mis oleks kui.” Nagu John Lennon ütles: “Imagine there’s no countries..”

4. Kasuta analoogiat või metafoori

Analoogia või metafoori kasutamine võtab lühidalt ja tabavalt kokku selle, mida sa öelda tahad. Nagu ka eelmises punktis, paneb see lugeja fantaseerima ja on paeluv.

5. Esita šokeeriv statistika

Inimestele meeldivad statistika ja faktid, aga ainult siis, kui need on uued, üllatavad või isegi šokeerivad. Lisaks peaks see fakt olema otseselt seotud su postitusega.

Milliseid meetodeid kasutasin ma selle blogiposti sissejuhatuses?

Jaga artiklit sõbraga