Jaga artiklit sõbraga

tasuta veebinar

ChatGPT koolitus:
tulemused turunduses ja teeninduses

Vaata ChatGPT koolitust, kus õpid AI-rakendust oma töös kasutama. Kuidas ChatGPT aitab sisu kiiremini ja odavamalt luua ning vähendada turundus- ja teeninduskulusid, parandades samal ajal töö kvaliteeti? Kuidas tehisintellekt võib mõjutada peaga töötavate inimeste tulevikku? Vaata lähemalt...
 

 

Kaspar NisuKülalispostitus Kaspar Nisu poolt. Kaspar on ettevõtja ja veebiturundaja. Ta on loonud portaali e-treening.ee, kus spordiharrastajatele annavad treeningalast nõu endised Eesti tippsportlased. Lisaks töötab ta e-turundajana suurettevõttes Alexela Oil. Talle pakub huvi kõik, mis on uus ja tänapäevane.

Mida pead korraldajana teadma? Kui sa loosid oma Facebooki fännilehel välja auhindu, arvesta, et võitjaga kontakti saamine ei pruugi olla kerge, sest kasutajatel on privaatsusseadete all märge, kus nad lubavad sõnumeid saata vaid oma sõpradel või sõprade sõpradel. Seega kui sina oled fännilehe seinal auhinna välja loosinud, peaksid sa sellest teada andma avalikult oma seinal ning paluma, et võitja sinu ettevõttega e-kirja teel ühendust võtaks.

Kui sa oled auhinnamängus osaleja, siis veendu palun selles, et sulle saaks sõnumeid saata igaüks. Vastasel juhul võib juhtuda, et jääd võidetud auhinnast ilma. Ja küll oleks kurb, kui see on järjekordne iPhone 4S või reis Maldiividel.

Seega puust ja punaselt:

Avalehe paremast servast vali „privaatsusseaded“ → How You Connect – Muuda seadeid → Who can send you Facebook messages? Igaüks.

Facebooki seadistamine

Jaga artiklit sõbraga