Veebikujundus, kasutatavus ja kasutajakogemus - Dreamgrow Digital

Teenused

Kujundus ja kasutajakogemus

Loome kujunduse, mis on silmale ilus vaadata ja külastajale lihtne kasutada. Kasutajate küsitlemine, analüüs ja pidev testimine tagavad parima võimaliku tulemuse. Esitame infot nii, et külastaja saab vastuse oma küsimustele ja aitab teil sellega oma äritulemusi saavutada.

Kujundus

Kujundame teile veebi, mis on ilus vaadata ja mugav kasutada. Kujundus muudab teie veebilehe ahvatlevaks ja usaldusväärseks. Kujundusest saab külastaja esimese emotsiooni ja otsustab, kas jääda lehele. Ilusast kujundusest üksi ei piisa, see peab olema rajatud tugevale vundamendile, milleks on kasutatavus.

Näiteid valminud kujundustest:

Anett Kontaveit veebilehe valmistamine valgevase-thumb Grant's minisait

Prioriteedid ja kavandid

Selgitame välja, mis on külastaja jaoks teie veebikeskkonnas kõige olulisem. Sellele tuginedes loome kavandid, mis panevad paika keskkonnas esitatava informatsiooni hierarhia. Sellele tuginedes saab kujundaja luua keskkonna, kus külastajad leiavad kiiresti vajaliku materjali ja saavad oma küsimustele vastused.

Kasutajaliides ja kasutatavus (UI/UX)

Loome teile veebi, mille kasutamine on intuitiivne ja selge. Aitame külastajal leida vajaliku info ja muudame kekkonna kasutamise lihtsaks. Enamus tarbijate jaoks on veebidisaini kõige olulisemaks faktoriks võimalus kiiresti ja mugavalt vajalikku infot leida. Hea kasutatavus on nagu hea klienditeenindus, see on osa teie brändist.

Kasutajatestid

Uurime, kuidas kasutaja teie veebi tajub selleks, et see nende jaoks mugavamaks muuta. Läbi kasutajatestide leiame need kohad, mis panevad kasutaja oma tegevust katkestama või sunnivad ta lehelt lahkuma. Parem kasutatavus annab teile otseseid tulemusi läbi suureneva päringute arvu ja kliendirahulolu.

Võta ühendust, sest meilt saad mõõdetavad tulemused!

Meilt saad kõik, mida vajad internetiturunduse ja sotsiaalmeedia jaoks: alates müüvatest veebilehtedest kuni Facebook kampaaniateni, emaililistide kasvatamisest kuni otsingumootori turunduseni.

Võta ühendust siit