Jaga artiklit sõbraga

tasuta veebinar

ChatGPT koolitus:
tulemused turunduses ja teeninduses

Vaata ChatGPT koolitust, kus õpid AI-rakendust oma töös kasutama. Kuidas ChatGPT aitab sisu kiiremini ja odavamalt luua ning vähendada turundus- ja teeninduskulusid, parandades samal ajal töö kvaliteeti? Kuidas tehisintellekt võib mõjutada peaga töötavate inimeste tulevikku? Vaata lähemalt...
 

google Ads koolitusTulemas on järjekordne Google Ads koolitus. Google Adsi koolitus on loodud kahele peamisele sihtgrupile:

  • Turundusspetsialistid, kes tahavad ise oma Adsi konto haldamisel paremaid tulemusi saada
  • Turundajad ja ettevõtjad, kes tahavad teada, mida oma Adsi partneritelt nõuda

Google Ads koolitus, millest juttu

Koolitusel saad ülevaate kuidas Google Ads oma ettevõte jaoks tulemuslikult käima panna. Kuidas luua kampaaniaid ja tuua kohale külastajad ning nad lõpuks tehingut sooritama panna. See on turunduskoolitus, milles saad ülevaate järgmistest olulistest punktidest:

Google Ads kasutajaliides. Vaatame üle, millised olulised seaded on vaja paika panna, et Adsis tulemuslikult toimetada.

Kampaaniate loomine ja seadistamine. Google Ads võimalda teha erinevait tüüpi kampaaniaid. Vaatame põhjalikult läbi otsingukampaaniad. Millised seaded tuleb paika saada, et Google Adsi investeeritud turunduseelarve ka tulemust tooks.

Märksõnade haldus ja optimeerimine. Märksõnad on otsingukampaaniate vundamendiks. Uurime märksõnade populaarsust. Vaatame, kuidas märksõnade andmetest turundajatele olulised numbrid kätte saada ja mida peab teadma negatiivsetest märksõnadest. Kas teadsid, et tihti võib Google näidata su reklaami täiesti suvaliste otsingute juures? Kuidas seda vältida?

Kampaaniate optimeerimine ja haldus. Google reklaamide haldusega on vaja pidevalt tegeleda, sest konkurent ei maga. Isegi kui konkurendid ei tea, mida nad teevad võivad nad oma reklaamidega sinu tulemusi mõjutada. Vaatame, kuidas saada väiksema kuluga rohkem klikke ja tehinguid.

Reklaamide loomine. Reklaamide loomine võib tunduda lihtsa tegevusena, aga hea ja keskpärase reklaami klikimäär võib kordades erineda. Kuidas panna oma reklaam konkurentide reklaamidest paremini silma paistma. Reklaamide tulemuslikkus on seotud ka klikihinnaga, seega paremad reklaamid kulutavad vähem raha.

Tulemuste mõõtmine. Enamus Adsi reklaamijaid ei mõõda tegelikke tulemusi. Lõpuks on vaja teada, kui palju me kanalisse pandud raha eest tehinguid vastu saame. Vaatame, kuidas siduda kokku Google Ads, Analytics ja kasutajate tegevuse mõõtmine.

Erinevad reklaamivõimalused Adsis. Google Ads ei ole ainult otsingureklaam. Vaatame, mida teha bännerivõrgustikus,  kas Youtube võiks olla oluline kanal, aga Gmail. Anname sulle ülevaate erinevatest võimalustest nii, et saad ise otsustada, mis sulle kõige sobivam võiks olla.

Google Ads remarketing. Bännerivõrgustik on tihti ebaefektiivne turunduskanal, aga neid tulemusi on võimalik oluliselt parandada kasutades remarketing/retargeting võimalusi reklaamide esitamisel. Märgista oma veebilehe külastajad nii, et saad neile hiljem erinevate parameetrite alusel reklaami näidata. Võta oma kliendibaasi meiliaadressid või uudiskirja saajad ja vaata, kuidas neile läbi Adsi läheneda.

Google Ads kätkeb endas väga palju erinevaid detaile, mida pead oma ettevõtte reklaamimisega tegelemisel teadma. Teeme need sulle selgeks. Koolituse käigus saad vastused kõigile oma küsimustele ja vajadusel saad ka personaalset konsultatsiooni pärast koolituspäeva lõppu.

Koolitaja

Priit Kallas on Google Adsi ja Analyticsit kasutanud igapäevaselt juba üle 15 aasta.

Google Ads koolitus viiakse läbi koostöös TurundusTREFFiga. Koolitust on võimalik saada ka Töötukassa toetusega. Vaata lähemalt töötukassa koolitus.

Tule vaata ja pane varakult aeg kinni, et saaksid end ühes olulisemas internetiturunduse valdkonnas harida.  Vaata koolitust!

Sellest koolitusest on ka online versioon, mida saad läbida omale sobivas tempos ja samal ajal oma Google Adsi kontot korrastada. Vaata online koolitust siit.

______
Designed by Freepik

Jaga artiklit sõbraga