Jaga artiklit sõbraga

tasuta veebinar

ChatGPT koolitus:
tulemused turunduses ja teeninduses

Vaata ChatGPT koolitust, kus õpid AI-rakendust oma töös kasutama. Kuidas ChatGPT aitab sisu kiiremini ja odavamalt luua ning vähendada turundus- ja teeninduskulusid, parandades samal ajal töö kvaliteeti? Kuidas tehisintellekt võib mõjutada peaga töötavate inimeste tulevikku? Vaata lähemalt...
 

E-turundus, see on eksperimentpositus. Kaupo näitas, et nemad on Neti otsingus terminiga e-turundus esimesed. See on muidugi väga kurb :). Vaatasin järgi ja avastasin, et meie lehel polegi sellist sõna. Nüüd tahaks välja selgitada, kui palju üks pisike postitus, meie positsioone posotsioone muuta suudab. Praegu oleme märksõnaga e-turundus Netis teisel lehel, 26. positsioonil.

Üks asi, mida kindlasti saab väita on see, et me ei saa ilma Neti kirje muutuseta kuidagi esimeseks, sest kataloogikirje on eelistatud. Siiski võiks ennustada kohta esilehe esimeses pooles. Parimaks võimalikuks tulemuseks võiks märksõnaga e-turundus olla kuues.

Neti indekseerib väga aeglaselt. Saab näha, millal need muudatused kohale jõuavad. Kõrvale panen ka Google tulemused (google.ee, mitteloginud olekus, Firefox 3 – teie näidud võivad erineda):

1 Altex
2 Altex
3 eturundus.com (Altex)
4 eturundus.com (Altex)
5 majandus.ttu.ee
6 OKIA
7 OKIA
8 ADM
9 ADM
10 www.slideshare.net (Mihkel Lauk, MRM)

17 DreamGrow
18 DreamGrow

Arvestades, et kogu meie lehel on praegu ainult üks kord mainitud sõna „e-turunduses“, siis on Neti 26. ja Google 17. positsiooni päris lõbus. Nüüd, aga… Tähelepanu… Valmis olla… Ekperiment!

Jaga artiklit sõbraga