Jaga artiklit sõbraga

tasuta veebinar

ChatGPT koolitus:
tulemused turunduses ja teeninduses

Vaata ChatGPT koolitust, kus õpid AI-rakendust oma töös kasutama. Kuidas ChatGPT aitab sisu kiiremini ja odavamalt luua ning vähendada turundus- ja teeninduskulusid, parandades samal ajal töö kvaliteeti? Kuidas tehisintellekt võib mõjutada peaga töötavate inimeste tulevikku? Vaata lähemalt...
 

facebook-icon

Kui Facebook oleks riik, oleks see rahvaarvu suuruselt 3. riik maailmas. 
Facebook on läinud metsikult suureks ja sestap on see kaotamas oma algset eesmärki – olla keskkond, kus inimesed saavad olla ühenduses olulisemate inimestega nende elus. Ilmselt olete ka seda ise täheldanud.

Siiski paistavad Facebooki insenerid olema leidnud rohu, mis aitab Facebookil uuesti ”Facebookistuda” ja inimestel kergemini suhelda oluliste inimestega nende elus. Rohuks on Facebook Groups põhjalik uuenduskuur.

Vaata Facebooki ametliku videot uuenduse kohta:

Põhipoindid:

1. Rohkem privaatsust
Kui tahad jagada uudist ainult lähimate sõpradega, siis uus süsteem võimaldab seda. Nt kui tahad sõpradega jagada eelmise õhtu pööraseid pilte ja öelda ”Oi, kuidas mul pea valutab ja paha on olla”, siis saadki seda teha ilma, et see teade ilmuks ka sinu ülemuse, äripartnerite, klientide, poja, ema, isa, eksabikaasa jne seinal. Praegu on selline funktsioon küll olemas. aga see on suhteliselt kohmakas ja seega tundsid paljud sellisest võimalusest puudust.

2. Grupisisene chat
Praegu said Facebookis chättida ainult 1 inimesega korraga. St et grupivestluseid ei olnud võimalikud. Uues süsteemis on see aga võimalik. Nt saavad jalgpallifännid enne olulist matši koos Facebookis chattida. Või kui sul on oma suguvõsa jaoks tehtud grupp, siis saate enne vanaema sünnipäevale minekut chattida, et mida kaasa osta. Muidugi juhul, kui vanaemal pole Facebooki. :)

3. Gruppidele omad emaili aadressid
Pole parasjagu Facebookis? Saada lihtsalt grupi emailile soovitud sõnum ja see ilmub silmapilkselt grupi seinal. Lisaks saad tellida automaatse teate, kui keegi sinu gruppi midagi postitanud on.

4. Grupid saavad olla avatud, suletud ja salajased
Avatud – postitused ja liikmed on kõigile näha. Sisu lisamiseks on vaja siiski liituda.
Kinnised – liikmed ja grupi nimi on kõigile näha, aga sisu on varjatud.
Salajased – grupist teavad ainult grupi liikmed ja Facebook.

Gruppe saab luua siit: https://www.facebook.com/groups
Dreamgrow lõi juba internetiturundushuviliste grupi. Kõik huvilised on oodatud liituma. https://www.facebook.com/home.php?sk=group_165675700109137

Kindlasti kirjutame peagi kas ja kuidas uuendus hakkab mõjutama turundajaid.

Jaga artiklit sõbraga