Jaga artiklit sõbraga

tasuta veebinar

ChatGPT koolitus:
tulemused turunduses ja teeninduses

Vaata ChatGPT koolitust, kus õpid AI-rakendust oma töös kasutama. Kuidas ChatGPT aitab sisu kiiremini ja odavamalt luua ning vähendada turundus- ja teeninduskulusid, parandades samal ajal töö kvaliteeti? Kuidas tehisintellekt võib mõjutada peaga töötavate inimeste tulevikku? Vaata lähemalt...
 

Mihkel viitas Eliitlaagris sellele, et emailitsi võib suhelda kõigiga, kes on ise suhtluse algatanud. See pehmendab oluliselt meililistide kasutamist. Samas peab jätma inimesele võimaluse edasisest suhtlusest loobuda. See teadmine põhineb intervjuul, mille andis andmekaitse inspektsiooni juht Viljar Peep. Täpsem tsitaat näeb välja selline:

Küsimus: Mitmed ettevõtted saadavad omi pakkumisi emailpostitusena. Kui olen ise loonud nimekirja erinevatest e- aadressidest, kas võin neile saata oma ettevõtte reklaami?

Vastus: Sõltub, mis e-posti aadressidega tegu ja kuidas saadud on. Ettevõtete ja asutuste üldaadressile võib saata ka ilma eelneva suhtluse ja nõusolekuta. Muudele aadressidele, kui olete varem suhelnud ja tagate saajale võimaluse ennast soovi korral nimekirjast kustutada.

Jaga artiklit sõbraga