Jaga artiklit sõbraga

tasuta veebinar

ChatGPT koolitus:
tulemused turunduses ja teeninduses

Vaata ChatGPT koolitust, kus õpid AI-rakendust oma töös kasutama. Kuidas ChatGPT aitab sisu kiiremini ja odavamalt luua ning vähendada turundus- ja teeninduskulusid, parandades samal ajal töö kvaliteeti? Kuidas tehisintellekt võib mõjutada peaga töötavate inimeste tulevikku? Vaata lähemalt...
 

Tõesta, et oled inimene ja ütle, mida on alloleval pildil kirjutatud suures sinises kirjas?

impossible captcha
Ilmselt pole Sinu puhul tegemist inimesega.

Tõenäoliselt on antud olukord teile juba tuttav ja paar korda ikka natukene kurjaks teinud. Selle nõmediku nimi on captcha. Kes ta on ja kuidas teda muuta originaalseks ja paremaks?

Captcha vähendab spämmi

Captcha on programm, mis suudab genereerida ja hinnata teste, mida inimesed suudavad läbida, robotid aga mitte. Lõpptulemuseks on spämmi vähendamine, sest robotitel puudub ligipääs spämmi tekitamiseks. Lihtne!

Captcha probleemid
Vahel juhtub, et captcha on väga raskesti arusaadav ja seetõttu võib halvimal juhul jääda saamata uudiskirjaga liitunu, uus kasutaja jne. Paremal juhul tekitad lihtsalt oma kliendi peas paar negatiivset emotsiooni, mis tegelikult kõik kandub üle teie brändile.

Mõttetera

Spämm ei ole teie veebilehe külastaja probleem, vaid teie probleem. Miks tema peab teie probleemi pärast 10 sekundit lisatööd tegema?

Originaalsed ja paremad captchad

Kuigi Google, Facebook, Twitter ja Microsoft kasutavad ikka klassikalisi captchasid usun mina, et probleemi saab lahendada ka teisiti. Surfasin netis ringi ja korjasin kokku mõned inspireerivad näited vingetest captchadest. Kas meeldivad ja kasutaksid ka enda veebis?

1. noortele.ee

noortele-ee captcha

2. Wp-not captcha plugin
Tegemist on WordPressi pluginaga. Download. Viimati uuendatud aasta tagasi. Seega ei saa garanteerida töötamist uuemate WordPress versioonidega.

captcha wordpress plugin








3. Leia õige pilt
Olemas ka WordPressi plugin.

Airplane_CAPTCHA_JPG












4. Esemete tirimine

fancyajaxcaptcha







5. Lihtne matemaatika
Ära küsi palju on 365 x 59. Küsi midagi väga lihtsat.

dreamgrow captcha



6. ReCaptcha Google’ilt
Mitte parim lahendus, aga huvitav on, et Recaptchat kasutades aitad digitaliseerida vanu raamatuid. Raamatute lehed pildistatakse üle ja seal olevaid sõnu kasutatakse captchadena ja kui Sina need 2 sõna nüüd sisse trükid ongi vana raamat digimaailmale sammu võrra lähemal.

recaptcha






Kas tead veel mõnda huvitavat captcha lahendust?

Jaga artiklit sõbraga