Jaga artiklit sõbraga

tasuta veebinar

ChatGPT koolitus:
tulemused turunduses ja teeninduses

Vaata ChatGPT koolitust, kus õpid AI-rakendust oma töös kasutama. Kuidas ChatGPT aitab sisu kiiremini ja odavamalt luua ning vähendada turundus- ja teeninduskulusid, parandades samal ajal töö kvaliteeti? Kuidas tehisintellekt võib mõjutada peaga töötavate inimeste tulevikku? Vaata lähemalt...
 

Olen paljude toredate ja tarkade inimestega vestelnud turunduse ja reklaami vajalikkuse teemadel. Kas turundus on ainult mull, mida puhutakse toodetele ja teenustele ümber, et rohkem pappi saaks? Või on mulli puhumine tihtilugu otstarbekas?

Lahtine haav vajab soola! Teeme lihtsa testi ja vaatame, mis saab, kui võtame 3 täiesti suvaliselt valitud sama valdkonna veebide avalehtedelt ära enam-vähem kõik turunduse, reklaami, imago kujunduse jne järgi lõhnava.

Sinu ülesanne: vali välja enda äri jaoks sobilik raamatupidamisfirma.

1. Pallaspartnerid.ee

valik 1

2. Computare.ee

valik 2

3. Askendo.ee

valik 3

Tõsi! Kui nüüd igaühele email saata ja infot küsida, siis leiaks müügiinimesega vesteldes parima küll. Kuid, kas see oleks mõistlik lahendus ajal, kui nt tavalises supermarketis on juba 10 000 – 20 000 erinevat toodet ja raamatupidamisfirmasid on Neti.ee kataloogis mitusada?

Ehk aitab juba reklaamtekstide, sloganite, piltide jms nägemine meil aega säästa ja  mitte sobivad valikud välja arvata? Kirjuta oma arvamus kommentaarina.

Soovid teada, kuidas oma lehel müüki oluliselt tõsta? Telli WebAudit.

Veebiaudit on aidanud kümnetel klientidel mitmekordistada müük enda veebikeskkonnast.
Enda veebilehti uuendades on kliendid öelnud, et audit on hea alusmaterjal täienduste, või uue lehe planeerimiseks. Et keskkonna muudatused oleksid äriliselt kasulikud ja põhjendatud, mitte lihtsalt ilusad tänu värskemale kujundusele. Dreamgrow WebAudit annab Sulle:

  • Täpse selgituse Analyticsis nähtuvast;
  • Põhjaliku ülevaate Sinu kodulehe hetkeolukorrast;
  • Kindlad juhised tulemuslikumaks optimeerimiseks;
  • Detailsed soovitused muudatuste teostamiseks.
  • Loe Webauditist lähemalt siit.

    Jaga artiklit sõbraga