Jaga artiklit sõbraga

tasuta veebinar

ChatGPT koolitus:
tulemused turunduses ja teeninduses

Vaata ChatGPT koolitust, kus õpid AI-rakendust oma töös kasutama. Kuidas ChatGPT aitab sisu kiiremini ja odavamalt luua ning vähendada turundus- ja teeninduskulusid, parandades samal ajal töö kvaliteeti? Kuidas tehisintellekt võib mõjutada peaga töötavate inimeste tulevikku? Vaata lähemalt...
 

Kolme nädala pärast korraldame Voorel koos Peep Lajaga selle aasta Internetiturunduse Eliitlaagri. Nagu varasemalt saavad osalejad Eliitlaagrist endale hulganisti praktilisi teadmisi, mille abil oma turundustegevusi efektiivsemalt korraldada. Meie number üks eesmärk esinejate valikul on anda osalejatele teadmis, mis annaksid neile kohe reaalseid tulemusi. Lisaks loengutele saab kogemusi jagada teiste turundajatega, küsida nõu, testida oma ideid teistelt osalejatelt tagasisidet küsides.

Selleks, et Eliitlaager saaks sisutihe ja osalejatele tõeliselt väärtuslik, oleme kaasanud rea Eesti tipptegijaid. Esinejate nimistust leiate sellised asjatundjad nagu: Indrek Saul, Kristjan Hiiemaa, Anu-Mall Naarits, Markko Karu, Indrek Maripuu, Hegle Sarapuu, Jaanus Kangur, Edvin Aedma, Timo Porval, Ants Anupõld, lisaks Peep Laja ja Priit Kallas. Teemad hõlmavad valdkondi mailiturundusest mobiilseadmeteni ja müüginippidest ideeloomeni. Eliitlaagri loengutest ja suhtlemisel saadavad teadmised on võimalik kohe praktikas rakendada.

Lisaks tasemel ettekannetele on ka tasemel osalejad. See on turunduskoolitus, kus kahel õhtul toimub vabas vormis suhtlemine, kus heas seltskonnas saab arutada turunduse ja ettevõtlusega seotud teemasid. Ja et suhtlus libedamalt sujuks teeme teile reede õhtul ka suhtlemise kiirkursuse.

Eliitlaager toimub linnast väljas, Voorel. See annab oslaejatele võimaluse keskenduda olulisele. Kontsentreeritud teadmiste jagamine on segatud vaba suhtlemisega.

Voore Külalistemaja

Õhtuti saavad Eliitlaagri külalised nautida saunamõnusid ja lõõgastust pärast sisutihedaid koolituspäevi. Sauna kaminaruumis saab leili vahel maha jahtuda ja kaaslastega kogemusi vahetada. Saunast mõnekümne meetri kaugusel on väike paisjärv ja välibassein.

Eliitlaagrisse registreerime 50 osalejat. Eelmisel aastas said kohad otsa 6 päevaga. Tule uuri lähemalt ja pane end Eliitlaagrisse kirja.

Jaga artiklit sõbraga