Facebooki kampaaniad ja sotsiaalmeedia - Dreamgrow Digital

Teenused

Facebooki kampaaniad ja sotsiaalmeedia

Viime teie sõnumi sihtgrupini sotsiaalmeedias. Planeerime ja viime läbi kampaaniad, mis seovad huvilisi te brändiga ja võimaldavad nendega püsivalt kontaktis olla. Vajadusel loome erilahendusi, et huvilisi paremini kaasata ja see läbi tulemusteni jõuda.

Facebooki kampaaniad

Sihtgrupi aktiveerimiseks Facebookis loome kampaaniaid, mis suurendavad oluliselt teie brändi nähtavust ja aitavad tuua juurde uusi huvilisi. Kampaaniate läbiviimiseks kasutame mitmesuguseid rakendusi: auhindadega tarbijamängud, testid, hääletamine, tootekataloogid ja muud erilahendused. Suurem fännide arv ja pidev suhtlemine tagavad selle, et teie bränd on kasutajate uudisvoos pidevalt nähtav.

Vaata tehtud Facebooki kampaaniaid:

CoffeeIn-facebooki-kampaania Nõo Lihavürst Facebooki kampaania estravel-thumb

Facebooki-põhine klienditeenindus

Oleme loonud Facebooki klienditeeninduse rakenduse, mis võimaldab efektiivset suhtlust klientide ja klienditeeninduse vahel. Tulemusena väheneb klienditeenindajate töökoormus ja kasutajad ei karju enam enda muredest seinal, vaid neil on eraldi koht, kuhu mure/küsimuse puhul tulla. Tulemuseks on negatiivsete sõnumite viimine seinalt rakendusse, klienditeeninduse kvaliteedi kasv ja kulude vähenemine.

Vaata lähemalt:

EMT Facebooki rakendus

Kohalolek sotsiaalmeedias

Koostame plaani, kuidas sotsiaalmeedias püsivalt huviliste täpelepanu võita. Kasutame sõnumeid, mis neid kaasa tõmbavad ja tegutsema panevad. Pidev suhtlus tagab selle, et huviliste arv kasvab pidevalt ja teie bränd on nende uudis voos nähtav. Rahvusvahelistel turgudel aitame kasutada sithtgrupile olulisi kanaleid nagu Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest ja paljud teised.

Võta ühendust, sest meilt saad mõõdetavad tulemused!

Meilt saad kõik, mida vajad internetiturunduse ja sotsiaalmeedia jaoks: alates müüvatest veebilehtedest kuni Facebook kampaaniateni, emaililistide kasvatamisest kuni otsingumootori turunduseni.

Võta ühendust siit