Jaga artiklit sõbraga

tasuta veebinar

ChatGPT koolitus:
tulemused turunduses ja teeninduses

Vaata ChatGPT koolitust, kus õpid AI-rakendust oma töös kasutama. Kuidas ChatGPT aitab sisu kiiremini ja odavamalt luua ning vähendada turundus- ja teeninduskulusid, parandades samal ajal töö kvaliteeti? Kuidas tehisintellekt võib mõjutada peaga töötavate inimeste tulevikku? Vaata lähemalt...
 

Meie käest on küsitud, et mida teha kui ma panen oma nime Google otsingumootorisse ja seal esimesed tulemused ei ole just päris soovitud vastused? Tänapäeval oskab ka enamus tööandjaid Googledada. Kas sealt vastu vaatav informatsioon on täpselt see, mis sind internetis esindab? See võib olla sissekanne I&I blogis :), mingi ajaleheartikkel,  või muu informatsioon, mida ise ära kustutada ei saa.

Mida siis teha? Asi on tegelikult lihtne, tuleb luua ja avaldada ise enda kohta informatsiooni.

Alustada võiks siis nii:

  • Loo enda isiklik koduleht või blogi. Algatuseks piisab ka CV formaadis leheküljest. Katsu hankida ka viitajaid (linke) enda lehele. Seda võib aidata teha mõni sinu blogi pidajast sõber. Mõnes tema sissekandes võiks olla ka sinu nimi mainitud.
  • Tee enda kohta profiilid erinevates sotsiaalvõrgustikes. Facebook (www.facebook.com) ja Linked IN (linked in) keskkondades peaks sul kindlasti enda nimega konto olemas olema. Ka Twitteis võid aegajalt säutse teha – see on hetkel väga popp asi.

Nii lihtne see ongi!

Väike küsitlus meie blogi lugejatele:  Googleda ennast ja anna teada kui suur osa sellest infost on sinu enda teadlikul algatusel sinna sattunud?

Jaga artiklit sõbraga