Jaga artiklit sõbraga

tasuta veebinar

ChatGPT koolitus:
tulemused turunduses ja teeninduses

Vaata ChatGPT koolitust, kus õpid AI-rakendust oma töös kasutama. Kuidas ChatGPT aitab sisu kiiremini ja odavamalt luua ning vähendada turundus- ja teeninduskulusid, parandades samal ajal töö kvaliteeti? Kuidas tehisintellekt võib mõjutada peaga töötavate inimeste tulevikku? Vaata lähemalt...
 

Facebooki tähtsus kasvab kiirelt – selle aasta jooksul on Facebooki vaatamised kasvanud 342% võrra. Kui asi nii edasi läheb, siis selle aasta lõpuks on Facebook vaatamiste arvult möödunud Google’ist. Seetõttu tõuseb aina enam päevakordaka  ettevõtete kohalolek Facebookis. Vaatasime veidi ringi ja Priidul tuli idee teha midagi lahedat – koostame ettevõtte fännilehtede TOP10 Facebookis! Mõeldud-tehtud:

TOP 10 koostamisel võtsime arvesse kahte kriteeriumi:

  • Nimekirjas on ainult ettevõtted
  • Nimekirjas on ainult fan page’id

Eesti Facebooki TOP10 ettevõtete seas:
Koostatud seisuga 09.11.09

  1. Forum Cinemas kinoklubi – 1874 liiget
  2. Veinisõber.ee – 1176 liiget
  3. A le Coq – 797 liiget
  4. Hell Hunt – 759 liiget
  5. Clazz – 727 liiget
  6. Sagadi mõis – 624 liiget
  7. Tallink Silja – 574 liiget
  8. KSA Silmakeskus – 546 liiget
  9. Tallinna Tantsuakadeemia – 507 liiget
  10. Solaris – 480 liiget

Fännilehtede puhul võib aga vahet teha sellel, mis ajendil on inimesed fänniks hakanud. Üks võimalus fänne saada on firmapoolsed kampaaniad Facebooki väliselt – pakume hinnaalandust neile, kes meie fännilehega liituvad. See lähenemine toob küll kiiresti juurde inimesi, kuid pikaajaliselt mäletavad sinu fännilehte vähesed.

Teine võimalus fännidega suhelda on vastupidine meetod – inimesed liituvad sinu fännilehega, sest sinu enda toode või teenus on lihtsalt niivõrd hea – nad ongi ehtsad fännid. Taoline kliendibaas on aga suurim vara, mis sinu firmal kunagi olla võib. Ehtsaid fänne on aga kõigil vähegi korralikku teenust pakkuvatel firmadel. Nii et proovi järgi – suhtle oma klientidega ja stabiilselt suurenevat fännibaasi näed ka ise.

Häid kogemusi fännilehtedega on ka meil endil küllaga. Suve lõpus toimunud Internetiturunduse Eliitlaagri puhul loodi sellele ka fännileht. Kohti oli üritusel 56, kuid fänne on seal tänaseks 146. Turunduspraktikumi tuleku puhul panime teate ka sinna – tänaseks on uuele üritusele ennast registreerinud ainuüksi läbi fännilehe 22 inimest!

Enamus andmeid on võetud rauniste Facebooki kataloogist, mis veel päris kõiki fännilehti kindlasti mitte ei sisalda Seetõttu me arvatavasti kõikide lehtedeni ka ei jõudnud. Anna kindlasti teada, kui mõni suurearvuline fännileht nimekirja ei jõudnud – parandame ära ja saame kõik targemateks ka. Samuti kasvab fännide arv väga kiiresti – kolme päeva pärast on tabeliseis arvatavasti veidi teine.

Jaga artiklit sõbraga