Jaga artiklit sõbraga

tasuta veebinar

ChatGPT koolitus:
tulemused turunduses ja teeninduses

Vaata ChatGPT koolitust, kus õpid AI-rakendust oma töös kasutama. Kuidas ChatGPT aitab sisu kiiremini ja odavamalt luua ning vähendada turundus- ja teeninduskulusid, parandades samal ajal töö kvaliteeti? Kuidas tehisintellekt võib mõjutada peaga töötavate inimeste tulevikku? Vaata lähemalt...
 

Unustage igasugune otsingumootoritele optimeerimine, märksõnatihedus, Google Analytics, sise- ja välislingid. Enne kui ei ole loodud tegevust, mida kasutaja saaks teha ja teie saaksite mõõta.

Ei ole vaja peituda vabanduse taha, et meie veeb on “toodete ja teenuste tutvustamiseks”. Kui palju tutvustasite? Kui suur on tutvustamise kasv võrreldes eelmise aastaga? Kellele tutvustasite? Milline on seos tutvustamise ja teie käibe vahel? Äriettevõtte veeb on vahend, millesse pandud raha peab kasuga tagasi tulema.

Eesmärk peab olema konkreetne ja mõõdetav – ma tahan, et külastaja küsiks pakkumisevormi kaudu lisainfot, esitaks tellimuse minu teenuse tarbimiseks, saadaks hinnapäringu, liituks uudiskirjaga, et saaksin temaga tulevikus edasi suhelda või teeks mõne muu konkreetse aktiivset tahet väljendava tegevuse, mis on seotud minu äritulemustega.

Kui mõõdetav eesmärk on paigas, siis mõõtke, kui palju päringuid tuleb ja kui paljud neist lõpuks müügiks muutuvad. See on kõige aluseks. Kui selline raamistik on paigas, siis saab hakata veebi muid elemente arendama ja pidevalt on näha, kas tegevustest tõuseb tulu või mitte. Järgmine samm on ka veebis toimuva mõõtmine ehk statistikaprogrammi lisamine ja veebieesmärkide tähistamine (Google Analytics ja Snoobi goals).

Seni kui te ei suuda tuvastada külastaja tahtlust on ülejäänud statistika suhteliselt mõttetu ja ei aita veebi paremaks muuta.

Jaga artiklit sõbraga