Jaga artiklit sõbraga

tasuta veebinar

ChatGPT koolitus:
tulemused turunduses ja teeninduses

Vaata ChatGPT koolitust, kus õpid AI-rakendust oma töös kasutama. Kuidas ChatGPT aitab sisu kiiremini ja odavamalt luua ning vähendada turundus- ja teeninduskulusid, parandades samal ajal töö kvaliteeti? Kuidas tehisintellekt võib mõjutada peaga töötavate inimeste tulevikku? Vaata lähemalt...
 

Rate.ee avas uue reklaami tegemise võimaluse kõigile keskkonna kasutajatele. Tegemist on tüüpilise sisupõhise tekstireklaami tüüpi lahendusega, mis kasutusel ka mujal maailmas, millest on juttu olnud varasemalt postituses Facebooki on vallutanud eestikeelsed reklaamid.

Rate.ee reklaamitekstikastPositiivne on uue võimaluse juures, et reklaamija maksab kliki, mitte näitamise eest. Samuti teeb reklaami tegemise atraktiivseks võimalus valida sihtgruppi alates “Linn” lõpetades “Haridustase”.

Tasuda saab keskkonnas kasutusel oleva SOL-süsteemi abil. Hetkel on teenust tutvustav kampaania mille käigus 1 SOL eest saab 10 klikki, mis minu arvutuste kohaselt teeb 17 senti kliki eest, mis on üsna hea hind. Tavahind hinnakirja kohaselt peaks hakkama olema 1 SOL eest 2 klikki, mis teeb ühe kliki hinnaks 84 senti.

Kuna mul endal SOL-e kontol ei olnud, siis ma seda hetkel testida ei saanud. Kindlasti tekib reklaamitegijal küsimus millist statistikat Rate.ee võimaldab? Kas Google Analytics tarbeks märgistatud URL-id töötavad? Ja kindlasti on suurim küsimus, kuidas Rate.ee kasutajad uue reklaami näitamise süsteemi vastuvõtavad. Facebooki kasutajate seas oli minu teada algses suur nurin selle osas.

Head uue reklaamivõimaluse katsetamist!

Jaga artiklit sõbraga