Jaga artiklit sõbraga

tasuta veebinar

ChatGPT koolitus:
tulemused turunduses ja teeninduses

Vaata ChatGPT koolitust, kus õpid AI-rakendust oma töös kasutama. Kuidas ChatGPT aitab sisu kiiremini ja odavamalt luua ning vähendada turundus- ja teeninduskulusid, parandades samal ajal töö kvaliteeti? Kuidas tehisintellekt võib mõjutada peaga töötavate inimeste tulevikku? Vaata lähemalt...
 

Ikka veel küsitakse meilt, kas keywords meta tagi peaks kasutama.

Aastal 2019…

seo optimeerimine keywords meta tag

<meta name="keywords" content="HTML,CSS,XML,JavaScript">- w3schools.com

Soovid oma veebi Googles esile tuua? Vaata lähemalt SEO teenust.

Ei pea!

Kui sa omas süsteemis neid ei kasuta, siis Google jaoks ei ole vaja neid sisse toksida, sest Google ignoreerib neid täielikult.

Siin on Google video, milles Matt Cutts räägib 10 aastat tagasi, erinevatest tagidest:

Our web search (the well-known search at Google.com that hundreds of millions of people use each day) disregards keywords metatags completely. They simply don’t have any effect in our search ranking.

Küll on mõtet kasutada description metatagi, mida Google kuvab lehe kirjeldusena. Seda ei tee ta mitte alati, aga siiski piisavalt, et descriptionid korda teha. Kui SEO optimeerimine on sulle oluline, siis tasub jälgida, et kõigil lehtedel oleks erinevad descriptionid. Pigem teha leht ilma kirjelduseta, kui lisada korduvaid kirjeldusi.

For example, we do sometimes use the “description” meta tag as the text for our search results snippets.

Loe lähemalt Kodulehe optimeerimine: miks on meta kirjeldus oluline?

Vaata ka meie artiklit, milles oleme toonud välja enamlevinud vead kodulehe optimeerimisel Kodulehe optimeerimine: 13 levinud SEO viga.

Priit Kallase SEO e-kursus

100% praktiline info aitab kohe oma veebikeskkonda paremaks muuta ja tulemusteni jõuda. Teadmisi saad rakendada kõikvõimalike veebikeskkondade optimeerimiseks. SEO annab pikaajalisi tulemusi ja aitab suurendada müüki. Vaata lähemalt: SEO e-kursus
 

Jaga artiklit sõbraga